Kisfilmek készítése

Azért "Egy kis videó" a nevünk, mert jellemzően kisebb filmeket készítünk. Kis stábbal, baráti árakkal dolgozunk, és szinte bármilyen témájú kisfilmet szívesen legyártunk.

További részletek

Elejétől a végéig – a tervezéstől a forgatáson át az utómunkáig. A megrendelővel egyeztetve dolgozzuk ki a forgatási és gyártási tervet. Mivel minden munka más, minden videó egyedi, ezért teljesen személyre szabott ajánlatot adunk ügyfeleinknek. Egy kisebb videóba is beleférhetnek nagy álmok. A lehetőségek száma végtelen!

Teljes utómunka

Akár mi vettük fel a videót, akár hozott anyagból dolgozunk, a vágás, amely szerintünk a legfontosabb része a munkának, mindenképpen a mi dolgunk!

További részletek

A videó igazából a “vágóasztalon” születik meg. 100%-os felelősséget természetesen akkor tudunk vállalni a kész kisfilmre, ha azt mi magunk is vettük fel, de akkor is készülhet nagyszerű anyag, ha korábbi felvételekből kell dolgoznunk! Meglévő felvételekből is szívesen vágunk kisfilmet, így valami régiből készülhet valami új. Mindez csak a vágáson múlik!

Egy kis plusz

Szeretjük, ha van lehetőség valami pluszt adni a kész videóhoz. Akár zenés klip készül, akár egy csinos videografika dobja fel az anyagot, szeretnénk elérni a "hűha-hatást".

További részletek

A videózás számunkra nem csak munka, hobbi is. Amikor igazán jó anyag készül, az nekünk is öröm. A zene és a kép kreatív ötvözése a szenvedélyünk, bízunk benne, hogy az elkészült végeredmény nem csak nekünk, hanem a megrendelőnek, és végső soron a nézőnek is nagyon fog tetszeni. Mi ezért dolgozunk, ez a célunk!

Keressen minket!

Beszéljünk az Ön videójáról is! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden további részletet megbeszélünk! Kattintson, és írjon nekünk akár most azonnal:
info@egykisvideo.hu

Facebook

Az Egy kis videó a Facebookon is követhető!

Youtube csatorna

Youtube csatornánk is van, legújabb videóinkat itt találja. Ugrás a Youtube csatornánkra